Finnerup A/S

FINNERUP blev grundlagt i 1947 som en jernindustriel virksomhed og har siden 1960 udviklet og produceret værkstedsindretning. Dermed har Finnerup god erfaring og ekspertise inden for dette område.

Alle produkterne er kvalitetsprodukter, der bliver produceret på den mest miljøvenlige måde og som opfylder kravene til en moderne arbejdsplads.

FINNERUP er derfor en niveau-1 virksomhed - dette betyder at arbejdstilsynet har vurderet at virsomheden har god styring på arbejdsmiljøet.

FINNERUPS sortiment består blandt andet af filebænke, der fås i flere længder og med forskelligt tilbehør. Hulplader, lyspaneler, værkstedsskabe, maskinskabe og materialeskabe, alt sammen produkter, der kan hjælpe med, at holde styr på værktøjet.

FINNERUPS hulplader/værktøjstavler, findes i forskellige størrelser og kan nu fås i farverne grå eller blå i alle størrelserne.

Værktøjsskabe og materialeskabe fås med to forskellige typer lås. Og som noget nyt kan du frit vælge imellem blå eller grå låger til værktøjsskabene.

FINNERUPS maskinskabe har fået ny skabsserie, hvor skufferne er monteret med aluminiumsfront som kan fås i blå eller grå farver. Desuden har denne serie skuffer med fuld udtræk og med fuld skuffehøjde.

På denne webside kan du få et overblik over produkterne, samt forslag til hvordan du kan anvende dem.

FINNERUP tilbyder selvfølgelig også hjælp til valg af de rigtige produkter til indretningen i dit værksted.

Finnerup System A/S

Man skulle næsten tro, Finnerup opfandt begrebet autoindretning i Danmark. Vi var blandt de absolut første, der arbejdede målrettet med bilinventar til servicebiler.

Siden starten i 1994 har vi været førende indenfor indretning af varevogne og andre typer af erhvervsbiler. Hver 3. - 4. varevogn i Danmark er således indrettet med Finnerup inventar.

Vi sætter en ære i at være innovative - til gavn for alle, der bruger vores bilinventar. Når vi introducerer nye produkter eller produktforbedringer har det været diskuteret grundigt og afprøvet med brugere, som vi dagligt er i kontakt med. Intet er overladt til tilfældighederne.

Som maskinværksted har vi fagmandens fornemmelse for kvalitet. Se bare hjørnernes afrunding, mærk de afgratede kanter og skuffernes lette gang. Det kan ikke gøres bedre.

Den enhåndsbetjente skuffe er et godt eksempel på, hvordan en tæt dialog med brugerne resulterer i en produktændring, der sætter en ny standard i branchen.

Da op mod 95% af alle komponenter der indgår i opbygningen af inventaret fremstilles på eget værksted giver det en stor fleksibilitet med mulighed for special løsninger. Dette giver ligeledes en stor leveringssikkerhed.