Finnerup er sikkerhedsgodkendt af TÜV Rheinland som eneste danske producent

Vi er den eneste producent i landet, som har det eftertragtede certifikat som dokumentation på, at Finnerups opbygning opfylder TÜV ECE-R 17 proceduren for effektiv beskyttelse af fører, passagerer og varer.

Sådan fungerer testen
Testen blev foretaget i Danmark, mens beregninger og evaluering af testen foregik i Tyskland. Selve testen foregår ved, at en varevogn med Finnerups reolsystemer med varer køres med 50 km/t ind i en mur, med øjeblikkelig standsning til følge med 20G! I forbindelse med kollisionen måles og fotograferes alt, hvad der sker med varebilen med speciel fokus på varerummet.  Det er voldsomme kræfter, der slippes løs, fx. en modkraft på 20 G. Testen, der blev foretaget uden mellemvæg (som Finnerup normalt anbefaler), viste, at Finnerups reoler ved kollisionen blot blev forskudt med 4 mm i den ene side og 9 mm i den anden side og yderligere skete der ingen skade med de ubrudte materialer i reolerne. Konklusionen af testen var entydigt, at reolerne IKKE var årsag til nogen form for skade på fører eller eventuelle passagerer.

Fordele ved Finnerup: du får en arbejdsplads i varevognen, byggende på dine ønsker og med den største dokumenterede sikkerhed.